Slijterij de wijntap achtergrond
Les Grandes Cave dAlbret Colombard Chardonnay

Een goede wijn is als een goede vriend: Kostbaar en aangenaam gezelschap waar je naar uitkijkt.
Onze huiswijn komt van de Caves d´Albret.
Van deze wijn hebben we de volgende smaken:

Les Grandes Caves d´Albret Merlot/Cabernet Sauvignon

Wijnomschrijving: De Vin de Pays de l´Aude van Les Grandes Caves d´Albret is gemaakt van twee beroemde druivenrassen: Cabernet Sauvignon, de beroemde Bordeauxdruif, en Merlot, die de basis is van Saint Emilion en Pomerol. De Merlot/Cabernet Sauvignon heeft de kenmerkende neus van zwarte bessen, een zachte ronde smaak en een lekkere afdronk. In 2008 is deze wijn door de Consumentenbond als beste getest onder 800 wijnen!

Les Grandes Caves d´Albret Colombard/Chardonnay

De Côtes de Gascogne van Les Grandes Caves d'Albret is een perfecte combinatie van twee beroemde druivenrassen. Chardonnay, bekend van bijvoorbeeld Chablis, en Colombard, die de basis is van de meest beroemde cognacs. De Colombard/Chardonnay is lekker sappig, fruitig en mild van smaak.

Les Grandes Caves d´Albret Moelleux

Voor de liefhebbers van een zoete witte wijn maken de Caves d'Albret een frisse, niet al te zoete witte wijn.

Les Grandes Caves d´Albret Grenache Rosé

De Rosé van Les Grandes Caves d´Albret is gemaakt van 100% Grenache druiven. De Rosé ruikt heerlijk naar rijp zomerfruit. Ook de zachtdroge smaak is fruitig met een tikje kruiden. De Rosé heeft een milde afdronk.


DEZE WIJN IS 5,50 EURO... KOOPT U DEZE WIJN PER DOOS KRIJGT U ER EENTJE VAN ONS, DUS 5 + 1 GRATIS.

Actie week 16 wijn port bier gedestileerd wijntap slijterij urk

Fairaware Estate is een wereldwijd wijn estate. Ons doel is het maken van wijnen voor een betere wereld. Het estate is eerlijk (fair) en bewust (aware), dus de wijnen zijn gemaakt van fairtrade of biologische druiven. Daarnaast is de verpakking eerlijk en bewust. De wijnen zijn verpakt in milieuvriendelijke fles, de etiketten zijn FSC gecertificeerd en de dozen zijn gemaakt van gerecycled karton.

Actie week 16 wijn port bier gedestileerd wijntap slijterij urk

<-- Ga terug